Ook deelnemen?

Het Wijks Woontheater is continu op zoek naar nieuwe partners om onze klanten een zo breed mogelijk aanbod voor wonen te kunnen bieden.

Het Woontheater heeft jou als bedrijf ook veel te bieden:

Een winkel/showroom van 350 m2 voor jouw producten en/of diensten op de beste winkellocatie van Wijk bij Duurstede

Bemensing van de winkel met professionals die ook jouw producten en/of diensten voor je verkopen en afspraken voor je kunnen maken.

Een werkplek of flexplek, een mooie en inspirerende plek om te werken of om met je klanten of andere zakelijke relaties af te spreken. Uiteraard met alle benodigde werkplekvoorzieningen.

Samenwerking met collega-ondernemers uit de woonbranche. Niet alleen om kennis te delen, elkaar opdrachten toe te schuiven, elkaar verder te helpen, maar natuurlijk ook om samen plezier te hebben in het ondernemen.

Heb jij als bedrijf interesse om deel te nemen als partner van het Wijks Woontheater? Neem dan gerust contact met ons op via contact@wijkswoontheater.nl of bel Caroline op 06-51686588. Je bent van harte welkom en in een vrijblijvend gesprek vertellen we je alles over het Woontheater en kun je al je vragen stellen. We kijken er met plezier naar uit.