The Home Company

Smart Design & Comfortable Living  |  Interieurontwerp, meubels, verlichting

 

De leukste en mooiste interieurs met meubels, verlichting, tapijten en muurdecoraties

Een goed interieurontwerp is het ultieme uitgangspunt voor een mooi interieur. En die basis maken we graag voor je bij het Woontheater. Maar daarmee ben je er nog niet. Het zoeken en vinden van een passende inrichting binnen je budget is tijdrovend. Keuzes maken is moeilijk. Vooral als het gaat om flinke investeringen voor langere tijd. Dat wil je natuurlijk het liefst in een keer goed geregeld hebben.

Wij laten jou dan ook niet ‘zitten’ met het interieurontwerp. Wij helpen je graag met de realisatie ervan. Daarom verkopen wij de leukste en mooiste meubels, verlichting, tapijten en woonaccessoires.
Wij weten de weg in het land van comfortabel en mooi wonen en werken. We weten de beste leveranciers te vinden waar wij tegen gunstigere tarieven voor je kunnen inkopen. We bieden uitsluitend de beste kwaliteit en service. Daarom zijn wij CBW-erkend. En daarmee ben je wel zo zeker van je zaak.

Webshop

Een greep van de beste en leukste meubels, lampen, karpetten en woonaccessoires vind je in het Woontheater. Nog veel en veel meer artikelen staan in onze webshop, waar je alle varianten kunt zien en bestellen. We bezorgen ze gratis bij je thuis. Kijk op de webshop: homecompanyshop.nl
De Homecompanyshop.nl is gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org.

Interieurontwerp en -advies

The Home Company heeft veel ervaring met het ontwerpen van interieurs op maat. Binnen het Woontheater doen wij dat in samenwerking met onze partner SuuS interieurontwerp en -advies. Sfeer zit vaak in niet te benoemen persoonlijke elementen. Wij zoeken juist die combinatie waarbij jij je echt thuis voelt. Je inspireert ons met jouw wensen, visie en persoonlijke elementen. Wij komen met verrassende ideeën en oplossingen waar je zelf niet zo gauw aan denkt. Het resultaat is méér dan een mooie ruimte. Namelijk een ruimte, ontworpen met bezieling vanuit jouw beleving en leefstijl. The Home Company is geregistreerd Master of Interior design.
Kijk voor meer informatie of een afspraak op de website TheHomeCompany.nl.

logo-shop

 

 

 

 

3D-visualisatie fotorealistisch

ontwerp & realisatie

Zitmeubelen met hoog comfort

3D-plattegrond

3D-plattegrond/indeling

3D-tekening
3D-tekening
3D-ontwerp fotorealistisch 3D-ontwerp fotorealistisch

thuiswinkel_waarborg_kleur_horizontaal
Thuiswinkel Waarborg

CBW erkend
CBW erkende woonwinkel