Pure & Original

Verf van Pure & Original

Wij maken voor u onze mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. En natuurlijk voldoet de Pure & Original verf aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.
​Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Daarnaast is onze verf zo veel mogelijk op waterbasis, en bevat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen. Door de bewuste keuze voor deze ingrediënten is de kans op een allergische reactie minimaal.

Verfsoorten van Pure & Original

Pure & Original is een Nederlands verfmerk dat oneindig veel mogelijkheden bied. Uitgesproken kleur, pastel, vergrijsde tinten, poeder mat, veel kleurnuance, hoogglans, of mat én waterafstotend, alle keuzes zijn mogelijk. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van ruim 150 kleuren en 7 soorten verf, zo is er altijd een combinatie die bij je past.

Je kunt kiezen uit een breed aanbod van verschillende verf soorten. Mat, hoogglans, poederzacht of veel kleurnuance, wij hebben het allemaal. De verven zijn onder andere toepasbaar op wanden, deuren, meubels en vloeren.

Pure & Original bij het Wijks Woontheater

Alle verfsoorten en kleuren van Pure & Original zijn verkrijgbaar bij het Wijks Woontheater. Komt u er niet helemaal uit? Vraag het Woontheater dan gerust om kleuradvies. Onze kleuradviseurs en interieurontwerpers helpen u daar graag bij.