Bersteauxx

Bersteauxx, meubels en woonaccessoires

Bersteauxx is sinds 2014 een echt Waiks bedrijf. Bersteauxx levert meubels en woonaccessoires voor elk budget.

Onze stijl is stoer en robuust, de zogenaamde industriële look. Deze look kenmerkt zich door het gebruik van hout, vaak is de basis een vorm van teakhout, gecombineerd met ijzeren details. Deze stijl kan in elk interieur worden toegepast.

Ook leveren wij meubels en accessoires van steigerhout en sloophout volledig op maat, geheel naar wens. Wij durven te stellen dat wij ons onderscheiden in kwaliteit, service én prijs, in geheel willekeurige volgorde. De producten van Bersteauxx hebben een zeer hoog afwerkingsniveau. Natuurlijk zorgen wij  ervoor dat alles op de juiste plaats wordt afgeleverd, zodat u direct plezier heeft van het door u gekochte product!

In onze webshop staan alle producten die wij op voorraad hebben, maar ook voorbeelden van diverse door ons geleverde producten.

Inspiratie gekregen? Neem voor een indruk van wat wij kunnen alvast een kijkje op onze website of volg ons op Facebook! Wilt u liever persoonlijk contact, dat vinden wij ook het prettigst! U bent van harte welkom bij het Wijks Woontheater of neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis om uw woonwens te bespreken.

Bersteauxx biedt oplossingen op maat én op locatie.

Tot ziens!

Het team van Bersteauxx

Wilbert Berendsen & Wanda Stoops

 

Print

img-20160304-wa0000
Steigerhouten meubels op maat

20160118_160217
Industriële meubels

20160118_160138
Woonaccessoires in elk interieur