Wat is het Wijks Woontheater?

Het Woontheater is een nieuw retailconcept. Een combinatie van winkel, showroom, horecagelegenheid en experience center. Een plek waar je alles op het gebied van wonen kunt zien en uitproberen. Overweeg je een blender aan te schaffen? Maak er in het Woontheater dan eerst je favoriete smoothie mee. Het Wijks Woontheater is een co-creatie van lokale ondernemers, consumenten, fabrikanten en (inter)nationale merken.

Regelmatig zijn er interessante evenementen over wonen en lifestyle in het Woontheater: workshops, informatiebijeenkomsten over een bepaald woonthema, lezingen en leuke voorstellingen.

Voor al je vragen over wonen is er een expert aanwezig die ze kan beantwoorden en je vakkundig kan adviseren en ondersteunen bij je keuze.

Maar bovenal is het natuurlijk leuk om leuke spullen voor je huis te scoren. Alles wat er staat is te koop. Dus of je nu voor een nieuwe vloer komt, of gewoon een leuk cadeautje zoekt, je vindt het bij het Wijks Woontheater.

Ook voor een kop koffie, thee een broodje of iets lekkers ben je van harte welkom! We ontmoeten je graag aan onze stijlvolle keukenbar of aan een van de gezellige tafels.