Vergaderen in het Woontheater

Wist je dat je het Wijks Woontheater heel goed als vergaderlocatie en voor andere bijeenkomsten kunt gebruiken? Het is een sfeervolle, inspirerende plek in het historische hart van Wijk bij Duurstede. In de ruime zaal zijn zo’n 75 zitplekken en ongeveer 200 sta-plaatsen beschikbaar.

Vergaderarrangementen en bijeenkomsten op maat

Op het wandgrote beamerscherm van 550 x 250 cm is je presentatie voor iedereen goed te zien.  Ook netwerken met een hapje en een drankje is effectief in het Woontheater. In samenwerking met de locale horeca verzorgen wij de catering, van koffie en thee met iets lekkers, tot borrelhap met drankjes met eventueel aansluitend een maaltijd.

Lees meer op de pagina vergaderlocatie en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te reserveren.